Sund med mad og drikke

Vi danskere er begyndt at leve mere og mere sundt, og vi går meget op i sund mad og drikke. Derfor bruger vi både mere tid og penge på maden, så vi får noget ordentligt at spise. Men hvad er sund mad og drikke egentligt? Det bliver der kigget nærmere på her i denne artikel.
Der er nemlig mange misforståelser, når det kommer til sundhed.

Generelt gælder det om at spise grønt, magert, varieret, men også få sund fedt via fed fisk og god koldpresset olivenolie. Vi kan nemlig ikke undvære fedt, da det er livsvigtigt for vores krop.

Spis godt med protein

Protein er vores musklers byggesten, og du skal sørge for at spise nok med protein, da din krop ellers vil mangle dette. Samtidig mætter protein meget, så er du ude på at tabe dig, så er det også en god ide med meget protein.
Ligesom hvis du gerne vil opbygge en sund og stærk krop med en øget muskelmasse, så skal du også spise godt med protein. Læs flere artikler her på zuzzi.dk

Du skal helst op på minimum 15 % af dit daglige energiindtag fra protein. Man kan dog også få for meget protein, så du skal ikke bare spise uhæmmede mængder. Der skal også være plads til grøntsager, fuldkornsbrød, fed fisk osv.

Sådan laver du sund mad og drikke lækkert

Det behøver bestemt ikke at være kedeligt, når du skal leve sundt. Der er mange gode og spændende opskrifter på lækker mad og drikke, som samtidig er utroligt sundt. Enten kan du selv kigge på en af de mange madblogs, som har masser af sunde og lækre opskrifter.
Du kan dog også vælge at tilmelde din en måltidskasse, så kommer alle råvarerne til dig. Og her er der opskrifter med, så du ikke skal gøre andet end at følge opskriften.

Herefter har du en sund og lækker ret, det er både nemt og tager ikke lang tid.
Måltidskasserne er generelt rigtigt sunde, da det er det folk vil have. Deres retter bliver dog også rost for at være spændende, lige meget om du vælger det ene eller andet firma.

En tanke om “Sund med mad og drikke

Lukket for kommentarer.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen