Sandal look´et

Spørg mig ikke hvorfor, men af den ene eller den anden grund, er sandal-looket kommet på mode igen. Hvis der er en, der har svaret på det, så speak out loud please. Men det er vel egentlig også sagen uvedkommende og totalt irrelevant, hvorfor det er blevet moderne igen, for sådan er det jo bare. Der er jo nok heller ikke noget specifikt svar på, hvorfor trompetbukserne kom på mode, eller permanent hår for den sags skyld? Sådan er det bare. Ligesom mange andre af verdens og livets fænomener er moden uforudsigelig!

Og nu er sandal-looket altså det sidste nye. Det er naturligvis grunden til at Birkenstock sandaler pludselig er blevet så moderne og populære.

Det er svært at komme udenom Birkernstock sandaler, når man er inde i en skobutik, eller bare en butik, der forhandler sko i det hele taget. Birkenstock er over det hele. Til mænd og til kvinder. Til piger og til drenge.

I alverdens farver og nuancer. Og ikke mindst i alle prisklasser, heldigvis for det da. De fedeste Birkenstock er dog alligevel de flotteste efter min mening, men det er jo klart.

Man får jo det, man betaler for. Det bliver jo igen og igen bevist at pris og kvalitet går hånd i hånd, og det er også det, der er på færde, når det kommer til Birkenstock.

Sandal-stormen blæser

Jeg lod mig rive med sandal-stormen sidste år og har mig et enkelt par Birkenstock, som jeg er rigtig glad for. De passer dog ikke til alting. De skal sammensættes med omhu og nøje overvejelser, for ellers kan outfittet godt fucke lidt op, hvilket næsten er synd, for det unikke præg, som Birkenstock har evnen til at give et outfit og et look er da en skam at lade gå til spilde! Du kan købe originale Birkenstock her hos Chopin.

Få og enkle farvesammensætninger hører den ægte sandal-ånd til

Jeg synes dog alligevel, at trenden med Birkenstock har taget en lidt overdrevet og forkert drejning på flere måder, men primært det med, at de kan fås i så mange farver. Det hører ikke sandal-ånden til. Den er præget af få og enkle farver, så derfor er det ifølge min mening ikke en rigtig Birkenstock, hvis det ikke er af de originale sandal-farver, som efter min mening er marineblå, sort, hvid og rød.

Og så ellers bare neutrale farver, som eksempelvis forskellige nuancer af creme. Sandal-looket er hammerfedt og lige efter mit hoved, men det skal altså ikke køres ud i det ekstreme og overdrives, for så mister det en hel masse spænding og skønhed!

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen