Depeche laver nu skind i meget lækker kvalitet

Det danske mærke Depeche sælges nu i flere lande, og blev oprettet i 2008.

Depeche er et af skandinavien førende forhandlere af skind og læder. De tilbyder mange fashionable typer af tøj i skind af den bedste kvalitet. Designere hos Depeche lægger stor vægt på at gøre brug af de detaljer, der gør tøjet unikt og flot, og de ønsker selv, at Depeche skal være et af de førende mærker, når det kommer til brug af skind og lædervarer. Depeche er blevet set båret af flere kendte og modebevidste mennesker både i Danmark, men også i resten af Europa.

Depeche skind

Ved Depeche kan man finde flere lækre produkter af kvalitetsskind. Depeche har designet flotte nerderdele, bukser og læderjakker og mest af alt – Depeche laver fede tasker i skind med alle fede detaljer.

En detalje, der går en del igen ved Depeche Denmark er brugen af lynlåse. Lynlåsen har ikke kun en praktisk funktion i disse designs, men præger også tøjet som en stilfuld detalje.

Dette ses som eksempel på de røde og sorte skindjakker, hun har designet, hvor lynlåse ligger både vandret og parallelt i forhold til den egentlige lynlås for at pynte jakken. Spænder, knapper og lommer er også detaljer, der findes blandt designene ved Depeche.

Skindleggings

Depeche har designet lækre skindleggings af 100 % skind. Disse passer godt til tunikaer og kjoler, men kan også fint bruges som et lækkert par skindbukser. Deres leggings skal renses men kan vaskes på 30 grader ved forsigtighed, og ændrer ikke størrelse ved denne temperatur.

Disse bløde leggings fås i både en lækker sort farve, men også i sort, og går under navnet Madrid. Dem kan du købe her hos Chopin der sælger tøj til kvinder. Vælger man skindleggings i den sorte farve, vil man hurtigt finde ud af, at man kan skabe flotte kontraster til mere farverige stykker tøj, eller man kan vælge at style med skind hele vejen.

Hos Depeche kan man finde smukke punge, små elegante skindtasker, og alt dette er også produkter, der vil passe godt til et par skindleggings.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen